Dag van de scheiding - 9 september 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9 september 2016 vragen de advocaten van de vFAS aandacht voor 'echtscheiden'

Gratis scheidingscheck tijdens 'Dag van de Scheiding', ook bij Larooij Advocatuur

 

De laatste jaren is het onderwerp 'echtscheiden' volop in het nieuws. En dat is niet voor niets, want één op de drie huwelijken strandt, zo blijkt uit de cijfers van het CBS. In het Vathorst zou zelfs één op de twee huwelijken het niet redden. Daarom heeft de vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators, kortweg vFAS genoemd, de jaarlijkse 'Dag van de Scheiding' in het leven geroepen. Tijdens de 'Dag van de Scheiding', die dit jaar op 9 september plaatsvindt, kan eenieder de meer wil weten over dit onderwerp vrijblijvend terecht bij één van de kantoren die zijn aangesloten bij de vFAS, dus ook ook bij Larooij Advocatuur. Van 09.30 uur tot 16.00 uur kunt u bij mijn kantoor aan de Utrechtseweg 102 te Amersfoort binnen lopen (ook zonder afspraak) voor een vrijblijvend gesprek of advies.

 

 

Kosteloos advies over scheiden

Tijdens de Dag van de Scheiding opent Larooij Advocatuur haar deuren zodat u vrijblijvend kennis met mij kunt maken. Daarnaast is het mogelijk om een gratis 'scheidingscheck' uit te laten voeren. Ook kunnen vragen worden gesteld en meer informatie worden verkregen over het onderwerp 'scheiden'. Het kosteloos ingewonnen advies geeft inzichten de keuzes en/of gevolgen in de specifieke situaties op het gebied van scheiden. Een overzicht van alle deelnemende kantoren is vanaf 1 september 2016 te zien op www.verder-online.nl, de consumentenwebsite van de vFAS.

 

Uit elkaar, met respect voor elkaar

Bijna 220 jaar geleden, op 15 september 1796, werd in Nederland de eerste echtscheiding uitgesproken. Daarom heeft de vFAS besloten om rond deze datum landelijk aandacht te vragen voor de noodzaak van deskundige begeleiding bij scheidingen. Zo hoeft een echtscheiding niet uit te monden in een vechtscheiding. De vFAS pleit ervoor om het proces tijdens en rondom een echtscheiding te verbeteren. Eventuele betrokken kinderen hoeven zo niet de dupe van de scheiding te worden. Het motto van de vFAS is dan ook 'uit elkaar, met respect voor elkaar'. Sinds 2010 wordt jaarlijk de 'Dag van de Scheiding' georganiseerd.

 

Over de vFAS

Het merendeel van de aangesloten vFAS-leden is gespecialiseerd advocaat-scheidingsmediator. De vFAS-advocaat-mediator beschikt, naast kennis op het relationele- en emotionele gebied en het gebied van kinderen, over de benodigde juridische kennis om de echtscheiding op dit gebied goed te kunnen begeleiden; te denken valt aan de onderwerpen als alimentatie, de afwikkeling van huwelijkse voorwaarden, pensioenverevening en het ouderschapsplan.

 

Afspraak maken

Staat u voor de beslissing van scheiden of bent u op een of andere manier bij een scheiding betrokken? U kunt op 9 september 2016 zonder afspraak bij mij binnen lopen en uw vragen stellen.

 

 

Als u verzekerd wilt zijn van tijd en ruimte voor uw vragen adviseer ik u vooraf contact met mij op te nemen voor het maken van een vrijblijvende afspraak op 06 - 150 90 101.

Reactie schrijven

Commentaren: 0